Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Breda logo

Ontstoppen

WC verstopt Breda

Wij verhelpen jouw wc verstopping

BREDA

WC verstopt Breda?

WC verstopt Breda? De wc ontstoppen kan een vervelend en vies klusje zijn wat je liever vermijdt. Helaas ontkomt je er bij een verstopte WC niet aan dat de verstopping verholpen zal moeten worden voordat je de WC weer kan gebruiken. Naast dat het een een grote schoonmaak vergt is het belangrijk dat je hier niet te lang mee wacht. Er kan er zich namelijk ook nog eens een flinke stank ontwikkelen.

Naast dat onze loodgieters jou wc verstopping voor je kunnen verhelpen, geven we je hier een aantal tips met uitleg die je kunnen helpen wanneer je zelf een poging wil doen bij het ontstoppen van de WC.

WC verstopt Breda maar heb je liever dat je wc ontstopt wordt door een ervaren loodgieter? bel ons dan snel via 076 204 28 05 om te zien hoe wij jou kunnen helpen bij een verstopte WC.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

3 maanden garantie

Is de wc opnieuw verstopt? Dan komen we de wc verstopping gratis verhelpen.

Voorbereiding

WC ontstoppen: voor het ontstoppen

Voordat je begint met het ontstoppen van de WC is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je alles eerst goed afdekt. Zorg er voor dat de vloer en eventuele muren die dicht bij de WC zitten, afgedekt zijn.

Door het nemen van deze voorzorgsmaatregelen bespaar je jezelf een hoop schoonmaakwerk en vermijd je onnodige vieze vlekken.

Ontstoppen Breda logo
Loodgieter ontstoppen Breda afvoer

Oorzaak

vaststellen oorzaak wc verstopping

Voordat je de verstopping kan aanpakken is het van belang om erachter te komen wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt. Een WC raakt meestal verstopt door het doorspoelen van grote voorwerpen.

Bij jonge kinderen, kan het gebeuren dat per ongeluk een luier of een speeltje in de WC valt. Deze voorwerpen zijn vaak te groot om weggespoeld te kunnen worden en veroorzaken zo een verstopping.

Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels zoals vet of papier? Dan is er een kans dat dit geforceerd doorgespoeld kan worden om op die manier de WC verstopping op te lossen.

Voor onze spoedservice bij WC verstoppingen kan je direct contact opnemen met de loodgieters van Ontstoppen Breda via 076 204 28 05.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verhelpen

Is de oorzaak van de WC verstopping te zien? Dan heb je daar geluk mee en zal je de verstopping relatief makkelijk kunnen verhelpen doordat je er zelf bij kan.

De boosdoener die achter de verstopping zit, zit vaak bij de kronkel van de WC afvoer. Dit los je eenvoudig op door de verstopping met de hand weg te pakken. Papier kan bijvoorbeeld uit elkaar worden getrokken zodat je het vervolgens eenvoudig kan doorspoelen.

Heb je te maken met grotere voorwerpen zoals een WC-rol? verwijder het dan uit de kronkel, gooi het in de vuilnisback, en spoel het toilet vervolgens door. Let er wel op dat je rubberen handschoenen aantrekt wanneer je met je handen de verstopping weg pakt.

Krijg je het niet voor elkaar en heb je liever professionele hulp? Bel ons dan snel via 076 204 28 05. Ontstoppingsdienst Breda helpt je graag!

Ontstoppen afvoer Breda
Ontstoppingsdienst Breda

Afwasmiddel

WC verstopping verwijderen met afwasmiddel en warm water

Wanneer je de verstopping in de WC niet kan zien maar wel een vermoeden hebt de verstopping door papier of vet veroorzaakt wordt. Kan je dit goedkoop maar toch effectief verhelpen door afwasmiddel en warm water te gebruiken. Zorg er voor dat het water warm is maar niet kookt. Het porselein van het toilet kan namelijk breken wanneer het in contact komt met kokend water.

Dit is een methode waarbij je voordat je begint er het best voor kan zorgen dat je de vloer en de muren afgedekt hebt om te voorkomen dat je er een hoop rommel aan overhoudt. Wanneer je dit gedaan hebt spuit je twee flinke eetlepels afwasmiddel in de wc en gooi je daarna vanaf een meter hoogte, een emmer met warm water leeg in de wc. Door het effect van het wasmiddel en de druk die de flinke hoeveelheid water creëert kan de wc verstopping worden verholpen.

Heb je liever dat een expert de WC ontstopt? Bel dan snel met Ontstoppen Breda via 076 204 28 05 zodat onze loodgieters jou kunnen helpen.

WC ontstopper

Ontstoppen met de plopper

Zijn de voorgaande methoden niet effectief?

Maak dan gebruik van een plopper. Door het rubber nat te maken met warm water zorg je er voor dat het rubber flexibel wordt waardoor de plopper de afvoer beter zal kunnen afsluiten.

Zet de plopper op de hals zodat deze volledig is afgedekt. Vervolgens trek je de plopper weer naar je toe om zo zuigkracht te creëeren. deze zuigkracht zorgt er voor dat je de verstopping los trekt. Herhaal dit een aantal keer voor een effectieve wc ontstopping.

Let op: Aangezien het gaat om het effect dat gecreëert wordt door het terugtrekken van de plopper is het belangrijk dat je de plopper rustig op de leiding zet, zo voorkom je dat je de verstopping verergert.

Ontstoppen Breda Leiding
WC verstopt Breda

Verstoppingsveer

Gebruik geen ontstoppingsveer

Gebruik bij een WC verstopping geen ontstoppingsveer.

Ook als de bovenstaande methoden voor het oplossen van de verstopping van je WC niet succesvol zijn geweest, raden we je aan om geen ontstoppingsveer te gebruiken.

Het gebruik van een ontstoppingsveer in een WC brengt te veel risico’s met zich mee doordat de kans dat de ontstoppingsveer schade aanricht aan de WC en aan de leidingen te groot is..

Bel snel met Ontstoppen Breda via 076 204 28 05. Onze loodgieters staan voor je klaar!

niet gelukt

Is de wc nog steeds verstopt?

Heb je gebruik gemaakt van de verschillende methoden maar heb je nog steeds een verstopte WC? Neem dan contact op met Ontstoppen Breda. Onze ervaren en gecertificeerde loodgieters staan voor je klaar om je verstopping te verhelpen.

Onze experts maken gebruik van de meest effectieve middelen en bezitten de kennis om de oorzaak van een verstopping te efficiënt op te sporen en te verhelpen. Ook voeren wij controles en preventief onderhoud uit, om problemen in de toekomst te voorkomen.

Onze loodgieters lossen de problemen zo snel mogelijk voor je op zodat je je sanitaire voorzieningen weer snel kan gebruiken. Maak een afspraak via 076 204 28 05, dan lossen wij je rioolproblemen zo snel mogelijk voor je op!

Graven riool Breda

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-breda

WC verstopt

WC verstopt Breda

Een verstopte WC in Breda? onze loodgieters staan voor je klaar en verhelpen snel de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-breda-ontstopping

Afvoer verstopt

Gootsteen verstopt in Breda? Maak snel een afspraak, dan ontstoppen wij de gootsteen snel en vakkundig.

loodgieter-in-breda-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Breda

Riool inspectie in Breda nodig? Voorkom onnodige verstoppingen en maak snel een afspraak. Dan controleren wij het riool en verhelpen we opkomende verstoppingen.

loodgieter-breda-verstopping

Riool verstopt

Te maken met een verstopt riool? Bel dan snel naar onze loodgieters in Breda. Wij ontstoppen snel en efficiënt het riool. Ontstoppingsdienst Breda helpt je graag.

Loodgieter Breda Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? Ontstoppen Breda Geeft je handige tips om verstoppingen te voorkomen en verhelpen.

 

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

076 204 2805

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Breda

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Breda