Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Breda logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Breda

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BREDA

Afvoer verstopt Breda?

Op zoek naar een oplossing omdat je afvoer verstopt is? Naast dat wij voor je klaar staan, laten we je ook zien welke methodes er zijn om problemen met je afvoer op te lossen.

Om een zo goed mogelijke oplossing bij jouw probleem te vinden, staan er op deze pagina een aantal oplossingen voor het ontstoppen van de afvoer. Door middel van tips en uitleg bieden wij je hier de beste manieren voor een succesvolle afvoer ontstopping.

Heb je de verschillende methodes uitgeprobeerd maar hebben deze niet mogen baten? dan kan je onze loodgieters inschakelen, dit zijn ervaren en gecertificeerde experts in het verhelpen van afvoer verstoppingen.

Bel vrijblijvend met 076 204 28 05 om te kijken hoe onze loodgieters jou kunnen. Ontstoppen Breda staat voor je klaar!

24/7 te bereiken

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij spoed.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn ervaren en gecertificeerde experts.

Wij rekenen Geen voorrijkosten

Wij zitten bij jou in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten.

garantie voor een goed resultaat

Niet tevreden met het resultaat? Samen zoeken we de beste oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Breda

Wanneer je afvoer verstopt is kan dit erg vervelend zijn en wil je hiervoor graag zo snel mogelijk een oplossing. Zoek je naar een ontstoppingsdienst in Breda? Wij staan voor je klaar en helpen graag met het oplossen van je afvoerproblemen!

Onze ervaren en gecertificeerde loodgieters pakken ieder afvoerprobleem effectief aan. Daarnaast voorzien we je van advies zodat je je afvoer in een goede staat kan houden.

Wat het probleem ook is met de afvoer, Ontstoppingsdienst Breda staat voor je klaar. bel ons vrijblijvend via 076 204 28 05 om te zien hoe wij je kunnen helpen!

Ontstoppen Breda logo
Loodgieter ontstoppen Breda afvoer

Spoed

24/7 bereikbaar bij spoed!

Wanneer het water niet meer goed weg loopt wordt dit vaak veroorzaakt door een verstopping in de afvoer. Een aantal van de methoden die op deze pagina kunnen je helpen om de verstopping te verhelpen zodat je weer gebruik kan maken van je voorzieningen.

Het kan zo zijn dat de verstopping zo hardnekkig is dat na het uitvoeren van deze methoden het probleem nog steeds niet is opgelost. Omdat er dan waarschijnlijk meer aan de hand is, is het goed om contact met ons op te nemen via 076 204 28 05.

Afvoerfilters

Afvoerfilters Schoonmaken

Heb je last van een geblokkeerde afvoer bij een elektrische apparaat zoals de wasmachine? Dan kan het zijn dat de oorzaak hierachter een vies filter is.

Dit is eenvoudig op te lossen door het filter schoon te maken in een warm sopje. Na het schoonmaken kan je de filters terugplaatsen wanneer ze weer droog zijn. Dit zou de verstopping moeten verhelpen wanneer het probleem werd veroorzaakt door de filters.

Ontstoppen afvoer Breda
Afvoer verstopt Breda

Sifon

Sifon legen

Vaak is een afvoer voorzien van een sifon. In de sifon wordt troep opgevangen die door de gootsteen wordt gespoeld. Wanneer de sifon vol zit veroorzaakt dit een verstopping.

Zet een teiltje of iets dergelijks onder de sifon zodat het water en vuil kan worden opgevangen. Draai de sifon los, haal het vuil er uit en plaats hem weer terug. Wanneer de verstopping door het vuil werd veroorzaakt, loopt het water nu weer goed door. 

Neem nu contact op met Ontstoppingsdienst Breda via 076 204 28 05

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Last van een slecht doorlopende afvoer? Dan kan het gebruik van zuiveringszout helpen om de verstopping aan te pakken.

Meng het zuiveringszout met water en giet dit mensel in de afvoer. het zuiveringszout heeft tijd nodig om zijn werk te kunnen doen, je kan het daarom het best een nacht laten inwerken.

Wanneer je zuiveringszout mengt met azijn, creëer je een nog krachtiger mengsel. Wanneer het mengsel de verstopping effectief aan heeft kunnen pakken, zal de afvoer weer goed door lopen.

Ontstoppen Breda Leiding
Riool ontstoppen Breda graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een plopper kan een effectieve tool bij het onstoppen van de afvoer.

Wanneer je gebruikt van de plopper, is het belangrijk dat deze goed op de afvoer is aangesloten. Nadat je dit gedaan hebt trek je de plopper naar je toe zodat je de verstopping naar je toe trekt. Herhaal deze actie een aantal keer totdat de verstopping is verholpen.

Zit het probleem dieper en schakel je liever een professional in? Bel dan snel met Ontstoppen Breda via 076 204 28 05.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer kan een goede hulp zijn bij het effectief ontstoppen van een verstopte afvoer. Het uiteinde van deze veer duw je in de verstopte afvoer.

Hoewel de veer flexibel is en zich daarmee ook door bochten kan manoeuvreren is het belangrijk dat je dit met niet te veel kracht doet. Je wil namelijk voorkomen dat je schade aan de afvoer aanricht.

Duw de ontstoppingsveer met beleid in de afvoer totdat je de verstopping bereikt. Zorg er vervolgens voor dat je de verstopping lostrekt door met een draaiende beweging te duwen en trekken.

Bij succesvol loshalen van de verstopping is het belangrijk om vervolgens ook voorzichtig de ontstoppingsveer weer terug te halen om te voorkomen dat de afvoer beschadigt.

Heb je liever dat een proffesional de verstopping verhelpt? Neem dan snel contact met ons op via 076 204 28 05.

Graven riool Breda
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn meerdere factoren die een rol kunnen spelen bij het verstopt raken van een riool. Zo kan bijvoorbeeld vuil, etensresten, tampons of een toiletblok de verstopping veroorzaken.

Een verstopte riolering kan ook veroorzaakt worden door scheuren in de leiding. In het geval van een gescheurde leiding ligt de oorzaak van de verstopping vaak bij het vuil dat zich ophoopt in de scheur.

Doordat leidingen vroeger van ander materiaal werden gemaakt dan de leidingen die tegenwoordig worden kunnen bomen deze oude leidingen makkelijk binnen dringen. Wanneer deze wortels de buizen binnendringen ontstaan er verstoppingen.

Een slecht aangelegd riool kan ook een hoop problemen met zich meebrengen. Zo is bijvoorbeeld zo dat bij zo’n slecht aangelegd riool, de buizen niet goed op elkaar aansluiten. Al kan in het ergste geval een slechte aansluiting ook door een aardverschuiving worden veroorzaakt. Bij een aardverschuiving is het probleem vaak een stuk groter.

Last van een verstopte afvoer in Breda? Bel ons dan snel via 076 204 28 05.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wanneer je de afvoer op een juiste manier gebruikt kun je voorkomen dat er onnodige problemen ontstaan met het riool.

Bij juist gebruik kun je bijvoorbeeld er aan denken dat je vermijd dat je etensresten, vet of andere troep door de gootsteen spoelt.

Ook zorgt regelmatige inspectie en onderhoud ervoor dat je je riool zonder problemen kan gebruiken.

Onze speciale meetapparatuur helpt ons om nauwkeurig de staat van de riolering vast te leggen. Hierdoor detecteren we ontwikkelende verstoppingen vroegtijdig, en kunnen we deze aanpakken voordat er problemen ontstaan.

Voorkom problemen met de afvoer. Neem vrijblijvend contact op met Ontstoppingsdienst Breda via 076 204 28 05 om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Loodgieter Breda Ontstoppen
WC ontstoppen Breda

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je last hebt van een verstopping kan dit erg vervelend zijn en wil je dit het liefst zo snel mogelijk oplossen.

Zodra je contact met ons op neemt, staan wij zo snel mogelijk voor je klaar en gaan we kijken hoe we jou problemen voor je kunnen oplossen.

De prijs die wij daarbij rekenen is afhankelijk van het probleem, de kosten van gereedschap, een eventuele inspectie, reparaties, en de benodigde arbeidsuren die daarbij worden gemaakt.

Wij voorzin je hierin van een eerlijke prijs. Wij geven je eerst een indicatie van de kosten die er gemaakt zullen worden voordat we starten met een klus. Hiermee voorkomen we dat je achteraf voor financiële verassingen komt te staan.

Onze ervaren en gecertificeerde experts zullen er voor zorgen dat ieder probleem efficiënt wordt aangepakt.

Ben je op zoek naar een loodgieter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076 204 28 05.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Een verstopte WC in Breda? onze loodgieters staan voor je klaar en verhelpen snel de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-breda-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Breda

Gootsteen verstopt in Breda? Maak snel een afspraak, dan ontstoppen wij de gootsteen snel en vakkundig.

loodgieter-in-breda-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Breda

Riool inspectie in Breda nodig? Voorkom onnodige verstoppingen en maak snel een afspraak. Dan controleren wij het riool en verhelpen we opkomende verstoppingen.

loodgieter-breda-verstopping

Riool verstopt

Te maken met een verstopt riool? Bel dan snel naar onze loodgieters in Breda. Wij ontstoppen snel en efficiënt het riool. Ontstoppingsdienst Breda helpt je graag.

Loodgieter Breda Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? Ontstoppen Breda Geeft je handige tips om verstoppingen te voorkomen en verhelpen.

 

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Breda

Is je afvoer verstopt en ben je dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst in Breda?

Onze loodgieter staat voor je klaar en zal alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt hij eerst de oorzaak en lost die dan meteen op.

Heb je problemen met je afvoer? Neem snel contact met ons op zodat wij je spoedig kunnen helpen 076 204 28 05.

Verstopping Breda

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Breda

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Breda Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden met de spoedservice van Ontstoppen Breda. Onze rioolproblemen waren snel opgelost! 

IKEA Breda

 

 

 

Er zijn bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van de oude riolering. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Ontstoppen Breda!

Jumbo Breda

De vriendelijke loodgieter van Ontstoppen Breda BV heeft ons een goede service en uitstekende kwaliteit geleverd.

Brandweer Kazerne Breda-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
riool.webgidsje, riool.webesto, riool.favos, riool.boogolinks, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam, Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Eindhoven, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Oirschot, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

076 204 2805

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Breda

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Breda