Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Breda logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Breda

Wij verhelpen jouw riool verstopping

BREDA

Riool ontstoppen Breda?

Riool ontstoppen Breda? Bij een aantal verstoppingen is er een goede mogelijkheid dat je deze zelf al zou kunnen oplossen. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld de ontwikkeling van een vieze rioollucht en kan je snel weer gebruik maken van je sanitaire voorzieningen. Maar dan vraag je je natuurlijk af: hoe kom ik er achter wat de verstopping veroorzaakt en hoe los ik dit op?

Onze experts kunnen jou hierbij helpen. Wil je weten hoe? Bel dan vrijblijvend met 076 204 28 05 om te zien wat wij kunnen doen om jou te helpen. De experts van Ontstoppen Breda staan voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Riool verstopping opsporen

Om erachter te komen waar de verstopping van jou riolering door wordt veroorzaakt is het belangrijk dat we locatie van de verstopping kunnen achterhalen.

Wanneer het water in de gootsteen blijft staan, het water in de WC niet meer doorspoelt en je een borrellend geluid hoort uit de leidingen zijn dit tekenen dat het riool verstopt is. Wanneer je last hebt van een verstopte riolering is het verstandig om een professioneel in te schakelen als Ontstoppen Breda.

Ook bestaat er de mogelijkheid dat er een specifieke afvoer verstopt is. Dit is vaak het geval wanneer de problemen zich maar op één locatie voor doen. In de badkamer kunnen haren en zeepresten er voor zorgen dat er een verstopping ontstaat. Deze ophoping kan ook plaatsvinden achter de sifon en de afvoer, hierdoor raakt het riool verstopt.

Om de locatie van de verstopping te achterhalen, kan je het beste door iedere rioolaansluiting een emmer water gieten. Wanneer je dit doet bij een afvoer die niet verstopt is, zal er een waterkolk ontstaan. Blijkt er toch een verstopping te zitten? Dan is het de volgende stap om te zoeken naar de beste manier(en) om deze verstopping te verhelpen. Op deze pagina voorzien we je van een aantal effectieve oplossingen die jou kunnen helpen bij het succesvol ontstoppen van je riool. Bespaar je liever tijd en zoek je naar een professionele oplossing?

Neem dan snel contact met ons op via 076 204 28 05 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Breda logo
Loodgieter ontstoppen Breda afvoer

Hogedruk

het RIOOL ONTSTOPPEN MET EEN HOGEDRUKREINIGER

De hogedrukreiniger kan een effectieve tool zijn bij het ontstoppen van het riool. Let er bij het gebruik van de hogedrukreiniger op dat je deze op een juiste manier gebruikt, zo voorkom je een overstroming in huis.

allereerst plaats eerst het mondstuk van de reiniger zo ver als je kan in de afvoer en spuit de afvoer verolgens een paar minuten grondig door. Zo verwijder je het vuil uit de afvoer en zorg je er voor dat het water weer door de afvoer kan stromen.

Vanwege de kracht die er achter een hogedrukreiniger zit komen er een hoop risico’s bij kijken. Om deze reden is het verstandig om eerst naar andere methoden te kijken zoals het gebruik van zuiveringszout, een plopper of een ontstoppingsveer. Zo voorkom je dat je het risico loopt dat je je vloer of wanden door afvalwater aantast.

Heb je spoedhulp nodig bij verstoppingen of storingen? Bel dan snel met de experts van Ontstoppen Breda via 076 204 28 05.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Bij een verstopt riool door bijvoorbeeld een ophoping van vuil, kan het gebruik van een ontstoppingsveer een geschikte methode zijn. De veer is flexibel en kan daardoor makkelijk in een afvoer worden gedrukt.

Wanneer je de ontstoppingsveer in de afvoer duwt en met een draaiende, trekkende en duwende beweging het afval lostrekt zorg je ervoor dat het opgehoopte vuil los komt en de leiding weer vrij is voor het water.

Om te verkomen dat vuil in de leiding blijft plakken, is het van belang om direct na het gebruik van de veer, water door de leidingen te laten stromen.

Voor nog meer effectiteit kan je het gebruik van de veer combineren met zuiveringszout. Het zuiveringszout reinigt de laatste restjes uit de afvoer. zo zorg je dat de afvoer weer volledig schoon en afvalvrij is.

Heb je liever dat een rioolspecialist je helpt bij het ontstoppen? Bel de Ontstoppingsdienst Breda dan vrijblijvend via 076 204 28 05 Om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ontstoppen afvoer Breda
Ontstoppingsdienst Breda

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Ook de welbekende plopper is een goede tool bij het ontstoppen van het riool. De plopper creëert drukverschil in de afvoer waarmee het vuil wordt los getrokken. zorg dat wanneer je de plopper op de afvoer zet dat de plopper de uitgang volledig afsluit. ga vervolgens een aantal keer op en neer met de plopper en kijk of het de verstopping verhelpt.

Het is gebruikelijk om een aantal keer te moeten ‘ploppen’ voordat je het vuil los hebt getrokken. Ook kun je er hierbij voor kiezen om met zuiveringszout de laatste restjes los te weken voor een nog beter resultaat.

Schakel je liever een expert in? Bel ons dan snel via 076 204 28 05.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met zuiveringszout

Zuiveringszout werkt goed in combinatie met andere methoden maar kan zelf ook al een effectief middel zijn om de verstopping te verhelpen. Schep met een lepel het zuiveringszout in de afvoer en laat het daar een tijdje inwerken

Nadat het zuiveringszout zijn werk heeft kunnen doen, spoel je de afvoer door met heet water. Herhaal dit een aantal keer voor het beste resultaat

Vanwege de ontvettende werking is zuiveringszout een effectief middel bij het ontstoppen van een doucheput, gootsteen of wasbak. Het zuiveringszout zorgt er namelijk voor dat zeepresten en haren makkelijk loslaten. In veel gevallen zal dit de verstopping verhelpen en kan het water weer goed doorstromen.

Lukt het niet om het riool te ontstoppen en laat je het liever oplossen door een expert? Bel dan snel met Ontstoppen Breda via 076 204 28 05.

Ontstoppen Breda Leiding
Riool ontstoppen Breda graven

Middelen

Vermijd deze middelen

Ondanks het diverse aanbod van riool ontstoppingsmiddelen. Zitten er een hoop middelen tussen die meer schade veroorzaken dan dat ze problemen verhelpen. Zo worden er chemicaliën aangeboden die zeer agressief zijn en vanwege hun bijtende werking de afvoer aantasten.

Naast de schade die het aanricht aan je leidingen, zorgt het ook nog eens voor flinke schade aan het milieu. Het gebruik van deze middelen wordt door ons dan ook sterk afgeraden.

Bel nu met Ontstoppen Breda om jouw situatie te bespreken 076 204 28 05.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Heb je de verschillende methoden uitgeprobeerd, maar heeft het niet mogen baten? Ontstoppen Breda staat voor je klaar! Onze specialisten zijn erveraren en gecertificeerd. Ook hebben zij het beste gereedschap tot hun beschikking en bieden we 24/7 hulp bij het oplossen van verstoppingen en storingen.

Omdat wij bij jou in de buurt gevestigd zijn, rekenen we geen voorrijkosten. Maak nu afspraak via 076 204 28 05. Ontstoppingsdienst Breda lost jouw rioolproblemen voor je op! 

Graven riool Breda

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Een verstopte WC in Breda? onze loodgieters staan voor je klaar en verhelpen snel de verstopping. Bel en maak direct een afspraak!

loodgieter-breda-ontstopping

Afvoer verstopt

Gootsteen verstopt in Breda? Maak snel een afspraak, dan ontstoppen wij de gootsteen snel en vakkundig.

loodgieter-in-breda-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Breda

Riool inspectie in Breda nodig? Voorkom onnodige verstoppingen en maak snel een afspraak. Dan controleren wij het riool en verhelpen we opkomende verstoppingen.

loodgieter-breda-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Breda

Te maken met een verstopt riool? Bel dan snel naar onze loodgieters in Breda. Wij ontstoppen snel en efficiënt het riool. Ontstoppingsdienst Breda helpt je graag.

Loodgieter Breda Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? Ontstoppen Breda Geeft je handige tips om verstoppingen te voorkomen en verhelpen.

 

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Breda

De ervaren loodgieters van Riool Ontstoppen Breda hebben de afgelopen jaren een hoop riool verstoppingen verholpen, kelders leeggepompt en verstopte WC’s gezien. We kunnen je helpen bij allerlei ontstoppingswerkzaamheden door onze unieke en krachtige pomp welke ruim 6300 liter per minuut weg kan wegpompen!

Om te kijken wat de beste oplossing is kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via 076 204 28 05.

Verstopping Breda

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Breda!

Riool Breda

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Breda Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden met de spoedservice van Ontstoppen Breda. Onze rioolproblemen waren snel opgelost! 

IKEA Breda

 

 

 

Er zijn bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van de oude riolering. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Ontstoppen Breda!

Jumbo Breda

De vriendelijke loodgieter van Ontstoppen Breda BV heeft ons een goede service en uitstekende kwaliteit geleverd.

Brandweer Kazerne Breda-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
riool.webgidsje, riool.webesto, riool.favos, riool.boogolinks, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam, Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Eindhoven, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Oirschot, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

076 204 2805

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Breda

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Breda